Online Shop > Edwin Jagger

Edwin Jagger
Welkom in de geauthoriseerde web-shop van Edwin Jagger voor Nederland - BelgiŽ
 - Luxemburg
Het familie bedrijf Edwin Jagger is wereld marktleider van scheerapparaten met exquise ontwerpen. Door het kiezen van de beste materialen in combinatie met geavanceerde productie processen en het oude handmatige ambacht, produceren ze een ongeŽvenaarde collectie traditionele en eigentijdse scheermessen, - kwasten en scheerproducten.
Gratis ingepakt als cadeau - Gratis verzenden vanaf Ä 30,= in Nederland, BelgiŽ en Luxemburg 
Edwin Jagger tevens verkrijgbaar op ons kantoor Zuidvelde  zie contact pagina

AloŽ Vera is een groenblijvende, vaste plant die overvloedig groeit in maritieme gebieden op zand en rotsen rond de Middellandse Zee. De Arabieren waren waarschijnlijk de eersten die de plant gebruikten en zij noemden die 'Woestijnlelie'. Alexander de Grote gebruikte de gel, gewonnen uit deze plant, om oorlogswonden te behandelen omdat het bekend stond om z'n helende werking. De meeste oude beschavingen, waaronder de Grieken, Romeinen, Perzen en IndiŽrs gebruikten AloŽ Vera als eerste hulpmiddel bij wonden, brandwonden en andere huidaandoeningen vanwege de antiseptische eigenschappen. Het extract van AloŽ Vera herstelt en hydrateert de huid en geeft het de natuurlijke glans en elasticiteit terug

 

Cooling Menthol kalmeert de huid, en bereid deze voor op een verfrissende scheerbeurt. Geschikt voor alle huidtypen.

Limes essentiŽle olieŽn helpen bij het reinigen en herstellen van de huid en beschermen de huid tegen de elementen. Geschikt voor senitive en normale huidtypes.

De Sandalwoodolie waar wij voor hebben gekozen, wordt geoogst van de kleine Santalum Album boom die groeit in IndonesiŽ. Sandalwood is ťťn van de oudste ingrediŽnten van wierook en het aroma van de sandalwoodolie wordt omschreven als warm, houtachtig, kruidig, rijk, zoet, delicaat en bloemig. Het wordt van oudsher ook beschouwd als afrodisiacum. De geurige basistonen zijn in de eerste plaats subtiel, maar ontwikkelen zich als het wordt aangebracht op de warme huid. Sandalwood etherische olie wordt zeker ook gewaardeerd om zijn verzachtende werking en antiseptische eigenschappen; ideaal voor de droge en gevoelige huid.

De Edwin Jagger Moustache Wax is verkrijgbaar in de geuren AloŽ Vera en Bergamot & Cedarwood.
Tevens zijn de twee lijnen verkrijgbaar in Standard en extra Hold

De reisaccessoires van Edwin Jagger beschermen u scheermeshouder tijdens de reis. De complete reis sets zijn zeer persoonlijk en speciaal ontworpen voor op reis.

De scheer accessoires van Edwin Jagger zijn speciaal ontworpen om het scheren te veraangenamen. Zo zijn ze een sierraad in iedere badkamer.

Een exclusieve serie complete scheersets, welke een sierraad zijn in uw badkamer. Iedere set is ontworpen en gefabriceerd tot in de kleinste details. De sets zijn er met verschillende scheermes houders, Gillette Mach 3 Turbo, Gillette Fusion of Traditional . De puur dassenharen scheerkwasten, zijn afhankelijk van de kwaliteit, oplopend in prijs

Al meer dan twee eeuwen wordt dassenhaar gebruikt om de beste scheerkwasten te maken. Edwin Jagger scheerkwasten zijn gevuld met de hoogste kwaliteit, hand gesorteerd dassenhaar, van de das soort "Meles-Meles". De prijs van een scheerkwast weerspiegelt de kwaliteit en de kwantiteit van het haar dat wordt gebruikt. Hoe lichter het haar, hoe beter de kwaliteit van de scheerkwast. In tegenstelling tot de meeste fabrikanten worden de haren bij Edwin Jagger niet getrimt, zodat de zachte uiteinde van de haren intact blijven.

Met behulp van het Gillette Fusion scheermes systeem heeft Edwin Jagger een ongekende collectie scheermes houders ontwikkeld. Alle zijn licht in gewicht en liggen evenwichtig in de hand. Alle scheermes houders worden gemaakt van de beste materialen. Een aantal worden met de hand gemaakt, hier worden de aller laatste technieken gecombineerd met het al oude ambacht.

Met behulp van het Gillette Mach 3 Turbo scheermes systeem heeft Edwin Jagger een ongekende collectie scheermes houders ontwikkeld. Alle zijn licht in gewicht en liggen evenwichtig in de hand. Alle scheermes houders worden gemaakt van de beste materialen. Een aantal worden met de hand gemaakt, hier worden de aller laatste technieken gecombineerd met het al oude ambacht.

Edwin Jagger is Europa's belangrijkste ontwerper en fabrikant van handmade traditionele scheermes- houders. Het Double Edge Safety scheerhoofd is de laatste ontwikkeling van Edwin Jagger. Het gesloten kamhoofd is afgewerkt met hoog-waardig groom plated. Het profiel onder het mes is afgevlakt om het schoonmaken te vereenvoudigen. De traditionele scheermes-houders van Edwin Jagger geven een prachtig resultaat.

 

Pre Shave Lotion,-  Hydrating Alum

Superior craftsmanship and exquisite materials, Gillette Mach 3 en Gillette Fusion Razors - Shaving Sets.

Cutting edge technology and masterful craftsmanship, Gullette Mach 3 - Gillete Fusion en Double Edge Safety Razors

- Fragrance AloŽ Vera
- Fragrance Cooling Menthol
- Fragrance Limes & Pomegranate
- Fragrance Sandalwood
- Fragrance Wax for Moustache
- Reis Accessories
- Scheer Accessories
- Scheer Sets
- Scheerkwasten
- Scheermes houder Gillette Fusion
- Scheermes houder Gillette Mach 3 Turbo
- Scheermes houder Traditional Double Edge
- Skin Care
- The Chatsworth Collection
- The Plaza Collection Razors